Presentatie team Jumbo-Visma 2020

Presentatie team Jumbo-Visma 2020

Op 20 december was de presentatie van de Jumbo-Visma wielerploeg in het hoofdkwartier van de Hema – nieuwe cosponsor – in Amsterdam. Gepresenteerd door Eurosportpresentatoren Sander Kleikers en zijn hooggehakte Ierse collega. In de terugblik op het afgelopen seizoen van dit teamkwamen de prachtige resultaten van 2019 voorbij. Wij denken: “Een knappe prestatie van Richard Plugge, zijn staf, de omkadering en de renners.”

Talkshow met Jos van Emden, Mike Teunissen, Sander Kleisters en Robert Gesink
Talkshow met Jos van Emden, Mike Teunissen, Sander Kleisters en Robert Gesink

Nu het team versterkt is met Tom Dumoulin kijken we met meer dan gewone belangstelling uit naar 2020. Bijzonder dat Roglic, Kruijswijk en Dumoulin gedrieën de Tour de France gaan rijden. Drie kanshebbers voor de Heilige Graal en als het team de hoge verwachtingen waar maakt, staat 1 van hen eind juli in het geel op het podium in Parijs. Dumoulin voegde eraan toe dat als het zich voordoet Primoz als eerste bescherming geniet. Terecht als je de palmares van de Sloveen in 2019 bekijkt.

Groenewegen beloofde 5 etappes in de Giro te winnen. George Bennet gaat in Italië voor het roze. Kruijswijk gaat na de Tour voor de Vuelta. Teunissen en Van Aert keken uit naar het voorjaar en met name naar Parijs-Roubaix. Jos van Emden hoopt de kroon op zijn loopbaan te zetten met het winnen in eigen land van de ploegentijdrit in de Vuelta.

Kortom veel ambitie, veel verwachtingen, veel zin. Het wordt een spannend seizoen voor de renners van Jumbo-Visma en voor ons, de wielerfans.

Mike Teunissen
Mike Teunissen

Wij laten hier niet alleen de standaardfoto’s te laten zien, maar ook enkele beelden van wat er gebeurt op zo’n middag.

Presentatie team Jumbo-Visma

Bekijk ook de presentatie van de ploeg van vorig jaar.

2 gedachten over “Presentatie team Jumbo-Visma 2020

 1. Beste Peters Producties,

  Wat jammer dat De Fiets scheurkalender niet meer leverbaar is! Ik scheur de kalender al een aantal jaren en zal deze in 2020 zeker missen. Komt er nog een oplage?!
  Hierbij wel een hartelijk dank voor de scheurmomenten van de afgelopen jaren.

  Met vriendelijke groet,

  Jan van der Kleij
  Droppinghof 3
  2632 EA Nootdorp

  1. Beste Jan,
   Helaas, er komt geen oplage meer.
   De uitgever bepaalt het aantal dat gedrukt wordt.
   Goed nieuws is, dat de oplage voor de scheurkalender 2021 groter wordt.
   Met vriendelijke groet,
   Peter

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.