Op de fiets en anders niets

Op de fiets en anders niets

Op de fiets (De Mekaniers)

Geïnspireerd door de grootste rittenkoers van het seizoen , de Tour de France, schreven en speelden de Mekaniekers een fietslied dat gaat over koers, hoop, tegenslag, hongerklop, afstappen, opstaan en doorgaan. Op weg naar de gele trui, pak je kansen. Je kunt dit lied beluisteren en de video erbij bekijken. De foto’s zijn gemaakt door petersproducties. Even je geluid hard aanzetten en iets van 3 minuten en 40 seconden afzien.

Op de fiets (De Mekaniekers)

Fiets fiets op de fiets Fiets fiets op de fiets Fiets fiets op de fiets Fiets fiets op de fiets Fiets en anders niets Tour tour tour de france Tour tour tour de france Tour tour tour de france Tour tour tour de france Dit keer pak ik mijn kans Hong hong hongerklop Hong hong hongerklop Hong hong hongerklop Hong hong hongerklop Al mijn  eten op Stap stap stap maar af Stap stap stap maar af Stap stap stap maar af Stap stap stap maar af Ik ben bekaf Vol vol volgend jaar Vol vol volgend jaar Vol vol volgend jaar Vol vol volgend jaar Ben ik er weer voor klaar Geel geel gele trui Geel geel gele trui Geel geel gele trui Geel geel gele trui Die is echt  dan echt voor mij!

Reageren is niet mogelijk.