Foto impressie Foute Cross Lopik 2017

Foto impressie Foute Cross Lopik 2017

Zondag 4 juni verzeilde ik op de Foute Cross in Lopik omdat mijn  dochter Eva daar ging optreden met Mag Het Wat Zachter.

Eva zingt in deze negenmans feestband en zoveel gelegenheid om te gaan kijken hebben we niet dus … op naar Lopik. Op het festivalterrein, iets buiten het dorp liepen we wat rond, dronken wat en aten een broodje ei (daar kunnen ze niet mee knoeien hoorden wij ooit iemand zeggen in de Wim T Schippers serie “Het is weer zo laat”)  We gingen kijken bij de finale van een “sterke man van” competitie. We hoorden een DJ met voor ons onbestemde muziek en vermaakten ons met het kijken naar de bonte stoet bezoekers. Er heerste een gemoedelijke sfeer en de jongens en meisjes hadden overduidelijk veel plezier met elkaar. De DJ verdween en Mag Het Wat Zachter nam bezit van het podium. Ze knalden hun covers het publiek in en dat ging van het begin af aan plat. Dansen, stoeien, springen, zingen, bier, the moshpit, alles kwam voorbij. Ik begaf me tussen de feestvierders en maakte foto’s. “Meneer”, vroeg een vriendelijke jongen, “Waar komen de foto’s op?” Ik zei dat ik ze naar de organisatie zou mailen. “Oh, dat is tof”, vond hij en sprong de Moshpit weer in. Het was een leuke middag en volgend jaar ga ik ook naar de cross kijken, denk ik. De foto’s heb ik inderdaad aan de organisatie gemaild.

Peters Producties: Voor al uw foto’s op evenementen.

Reageren is niet mogelijk.